Farfus: Zkušenosti důležitější jak úspěch

iM2, 7. června 2012, 21:01 Google+

Jezdec BMW, Augusto Farfus promluvil pro server Motorsport-magazin.com o tom, jak je spokojen se svými prvními 4 závody v DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Farfus, Augusto

Farfus, Augusto | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Nebylo překvapení, že Bruno Spengler dokázal s rychlým a dobře fungujícím BMW M3 DTM vybojovat vítězství. Ještě více překvapující ale bylo, že se na podium hned při svém druhém závodu DTM dostal i Augusto Farfus. Po 4 závodech promluvil Brazilec pro server Motorsport-magazin.com o svých pocitech po 4 závodech.

„Se startem sezony jsem velmi spokojený, s tím, jak sezona začala, tak chci hlavně sbírat zkušenosti než slavit nějaké úspěchy. Jak jsme jistě všichni zaznamenali, tak naše auto je dobré, takže by hned všichni chtěli vyhrávat, ale to je normální,“ říká jezdec.

S dosavadními posbíranými zkušenostmi je Augusto spokojen: „Myslím, že jako nováček si nevedu špatně. Většinou jsem byl v nejlepší desítce, občas dokonce v nejlepší pětce.“ Ale i přesto neustále zdůrazňuje, že se potřebuje hlavně učit.

„U mě to není jako v případě Martina (Tomczyka) a nebo Bruno (Spenglera), kteří nejen že jsou talentovaní, ale mají také spoustu zkušeností. Ani jednoho z nich jen tak neporazíte, jsou to opravdu skvělí jezdci,“ připouští Farfus, jehož slabou stránkou jsou hlavně kvalifikace. „Musíme ještě zapracovat na tom, abychom do závodů vyjížděli z lepších pozic. Nebojím se ale, první vítězství přijde. V letošním roce bych chtěl hlavně pracovat na dobrých základech, které by mi zajistily světlou budoucnost v DTM.“

Vytisknout

Diskuze: Farfus: Zkušenosti důležitější jak úspěch

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kox/O’Young

Peter Kox a Maxime Martin nestihnou Slovensko

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud