Mike Conway zůstal neporažen

iM3, 17. srpna 2009, 17:14 Google+

Druhý den dvoudenních testů na okruhu Infineon Raceway znovu ovládl Mike Conway ze stáje Dreyer & Reinbold Racing. Závěrečný páteční testovací program doplnila část startovního pole IndyCar, i přes zvýšenou konkurenci zůstal Conway na špici.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Conway, Mike

Conway, Mike | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Mike Conway zajel nejrychlejší kolo za 1:17.48 a porazil tak kandidáta na letošní titul Ryana Briscoa, jenž za nováčkem letošní sezóny zaostal o dvě desetiny.

Na třetím místě skončil E. J. Viso z HVM Racing, první pětku doplnili Dan Wheldon a další žhavý kandidát na titul Scott Dixon.

Multifunkční autodrom přivítal i jezdce, kteří na startovních listinách prozatím nefigurují. Franck Montagny, jenž bude při závodě na Infineon Raceway hájit barvy Andretti Green Racing, zaostal za Conwayem o vteřinu a půl.

Stáj Andretti Green Racing odzkoušela schopnosti i Sebastiana Saavedry, který v současné době startuje v juniorské sérii IndyLights. Kolumbijec si ohmatal monopost IndyCar už ve čtvrtek.

V pátek se na dráze objevil Nelson Philippe. Conquest Racing využije jeho služeb už za týden na stejném okruhu, poté mu dá příležitost na oválu Homestead-Miami.
Vytisknout

Diskuze: Mike Conway zůstal neporažen

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Chystá se návrat BMW do DTM?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud