V klasickém zbarvení BMW pojede Tomczyk

iM2, 22. března 2012, 22:15 Google+

V retro barvách, které připomínají slavnou historii značky BMW, se letos představí úřadující mistr Martin Tomczyk. Jeho vůz bude v bílo-červeno-modré barvě BMW-M-Performance.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tomczyk, Martin

Tomczyk, Martin | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Detaily rozdělení všech 6 jezdců BMW do 3 týmů dostávají konkrétní obrysy. V "historických" barvách BMW-M-Performance pojede Martin Tomczyk. Auto v klasickém BMW-M designu nasadí tým RMG. V předešlých týdnech už bylo představeno zbarvení vozů Andyho Priaulxe, Bruno Spenglera a Dirka Wernera. Dále víme, že jedno BMW M3 DTM bude v barvách Castrolu.

Tomczyk je touto zprávou potěšen: "Pochopitelně že i jezdci, stejně jako fanoušci, jsou napjatí, v jakých barvách budou v sezoně závodit. Že zrovna já budu mít tu čest a pojedu v barvách BMW-M-Performance vnímám jako skvělou novinu. Tento desing mi silně připomíná první závodní verzi BMW M3, která se do dějin motorsportu zapsala velmi tučným písmem."


Toto je ono klasické zbarvení BMW...

"Jako malý jsem stával na motodromu na Hockenheimu a právě takto zbarvená BMW obdivoval. Ještě o to hezčí je, že budu moci letos s tímto vozem závodit já sám. Toto zbarvení také přenáší DTM na běžné cesty, protože odkazuje na odkaz značky BMW."

Fotku zbarvení Martinova vozu naleznete zde.

Vytisknout

Diskuze: V klasickém zbarvení BMW pojede Tomczyk

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Green, Jamie

Jamie Green zůstává jezdcem Mercedesu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud