Jamie Green zůstává jezdcem Mercedesu

iM2, 16. března 2012, 14:55 Google+

Mercedes dnes potvrdil, že Jamie Green zůstává v jeho jezdecké sestavě DTM i pro rok 2012. Britský jezdec závodí pro Mercedes v DTM od roku 2005, za tu dobu se mu podařilo vyhrát 7 závodů. Vloni se vrátil do továrního týmu H.W.A. poté, co strávil dva roky ve starém voze týmu Persson Motorsport.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Green, Jamie

Green, Jamie | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Jamie Green vyhrál poslední závod sezony 2011 na Hockenheimu, tehdy Brit prohlásil, že by chtěl na tomto výsledku stavět pro sezonu 2012 a své setrvání u Mercedesu. "DTM vstupuje do své nové éry, máme nové vozy, nová pravidla, která se mají postarat o ještě více vzrušující závody. Těším se na novou výzvu a doufám, že se mi podaří co možná nejvíc z mých 7letých zkušeností z DTM přenést do vývoje vozu C-Klasse Coupé," říká Jamie.

Šéf Mercedesu pro motorsport, Norbert Haug, k prodloužení smlouvy s jezdcem říká: "Jamie je bez deba jedním z nejrychlejších a nejlepších jezdců, kteří v DTM působí. Těšíme se na novou sezonu s Jamiem, je to rizí závodník. Vypiloval svoje znalosti němčiny, která je už skoro tak perfektní jako jeho jízda na Hockenheimu."

Green tak doplňuje zatím oznámenou sestavu Mercedesu pro novou sezonu, v té kromě něj najdeme ještě Garyho Paffetta, Davida Coultharda, Ralfa Schumachera a Susie Wolff.

Vytisknout

Diskuze: Jamie Green zůstává jezdcem Mercedesu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ratel, Stephane

Ratel plánuje velké změny

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud