Mercedes zkouší možné jezdce v Estorilu

iM2, 27. února 2011, 22:16 Google+

Hned sedm pilotů je na testu Mercedesu, který se odehrává v Estorilu. Právě mezi těmito sedmi jezdci by se mělo rozhodnout, kdo usedne v letošní sezoně do jednoho ze starších vozů C-Klasse DTM. Dobrou šanci by měli mít buďto Renger van der Zande nebo také bývalý pilot Audi, Markus Winkelhock.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schneider, Bernd

Schneider, Bernd | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Zatímco Audi si možné kandidáty na závodní sedačky pro rok 2011 vyzkoušela už v prosinci a během týdne oznámila jezdecké složení, Mercedes jezdce na minimálně jedno volné místo ještě nevybral. Po odchodu Paula di Resty do F1 by měl velmi pravděpodobně jeho aktuální Mercedes C-Klasse získat Jamie Green.

Otázkou zůstává, zda-li se David Coulthard rozhodne pokračovat ve své kariéře v DTM. Skot byl každopádně minulý čtvrtek v Německu, možné je, že byl podepsat novou smlouvu. Druhý volný kokpit u Mercedesu by mohl být poté, kdyby Číňan Congfu Cheng nedostal další šanci.

O tyto dvě možná volná místa se uchází podle informací “Speedweeku“ sedm pilotů. V Estorilu by měl za volant Mercedesu usednout bývalý jezdec Audi, Markus Winkelhock a mladík podporovaný Mercedesem Renger van der Zande. Právě tito dva jezdci by měli být hlavními favority.

V úvahu připadají i jezdci GP2 Christian Vietoris a Alberto Valerio, bývalý jezdec Audi v DTM Tomáš Kostka (loni ale jezdil české mistrovství s Mercedesem C-Klasse DTM), testovací jezdec Williamsu, Valtteri Bottas, nebo britský pilot Formule Renalut, Luciano Bacheta.
Vytisknout

Diskuze: Mercedes zkouší možné jezdce v Estorilu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Smrž přes potíže s brzdou zahájil MS superbiků 7.místem. Vyhrál Cecha

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud