Ullrich: A potom nám ujel vlak

iM2, 29. ledna 2011, 21:36 Google+

Šéf Audi pro motorsport, dr. Wolfgang Ullrich, mluví o příčinách, které zabránily letos ingolstadtským bojovat s Mercedesem o titul. Ullrich doufá, že by jim nové obutí od společnosti Hankook mohlo pomoci.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Po dvou velkorysých letech, kdy Audi slavilo zisk titulu s Timem Scheiderem, přišel v uplynulé sezoně překvapující půst. První náznak jsme mohli pozorovat hned při prvním závodu roku na Hockenheimringu, kde muselo Audi skousnout čtyřnásobný triumf Mercedesu. Ve Valencii se ještě zmohlo dvojitým vítězstvím na odpor, ale poté přišel dlouhý půst.

"Muselo se sejít asi hodně věcí dohromady, protože takhle už dlouho žádná sezona neproběhla. Nepodařilo se nám úplně dobře se sžít s novými pneumatikami. Pak přišly také nějaké chyby v našem týmu. Pak také určité chyby, které se mohou stát vždy," říká šéf Audi.



"Po třetím závodu jsme byli v situaci, ve které jsme v předchozích letech dluho nebyli. Ve druhé půli sezony jsme se chtěli dostat zpět dopředu, ke konci sezony jsme dosáhli i několika solidních výsledků. Jenže vlak zvaný šampionát už byl v tu dobu dávno pryč," kroutí hlavou Rakušan ještě teď.

Pro rok 2011 by do kokpitů Audi měla zavítat nová krev, všeobecně se také hodně očekává od nových pneumatik. "Je to pneumatikový partner, který se hodně zajímá o spolupráci s DTM. Má o DTM dlouhodobý zájem. Značka se dostává více a více mezi mezinárodní výrobce. Myslím, že se výborně hodí k DTM," uzavřel Ullirch. Bude se také hodit k A4 DTM?
Vytisknout

Diskuze: Ullrich: A potom nám ujel vlak

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hirschi/Piccione

Hexis výrazně pozměnil jezdeckou sestavu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud