Paffett: Audi bude zpět

iM2, 27. prosince 2010, 23:00 Google+

Bývalý šampión DTM a nynější jezdec továrního týmu Mercedesu očekává, že Audi bude zpět v boji o titul v příští sezoně poté, co Mercedes v DTM letos dominoval.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Audi letos získalo jen dvě vítězství, naopak Mercedes vyhrál letos devětkrát. Ingolstadstí totiž měli problémy s adaptací se na novou směs pneumatik od Dunlopu. Paffett patřil mezi první tři jezdce letošní sezony – všichni tři byli od Mercedesu. Jednalo se ještě o letošního mistra Paula di Restu a třetího Bruna Spenglera. Brit však neočekává, že by tovární tým H.W.A. měl tak jednoduchou práci i v příští sezoně.

„Letos to bylo trošku jiné v porovnání s tím, na co jsme zvyklí a také v porovnání s tím, jaké to bude příští rok. Audi bude zpět v boji,“
řekl Paffett pro Autosport. Příští rok se navíc změní dodavatel pneumatik – místo Dunlopu nastoupí Hankook. Paffett věří, že to všechny týmy vyrovná.

„Příští rok bude zase vyrovnané pole. Opět se mění gumy, takže si na ně musíme co nejrychleji zvyknout. Ještě přesně nevíme, jaké ty gumy budou, ale bude zajímavé vidět, co dostaneme. Bude to další zajímavý rok a já jsem si jistý, že auta budou vyrovnaná,“
uzavřel Gary.
Vytisknout

Diskuze: Paffett: Audi bude zpět

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Coulthard, David

Coulthard by měl jezdit i v roce 2011

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud