Green na Norisringu získává hattrick

iM2, 4. července 2010, 23:09 Google+

ZÁVOD NORISRING; Jamie Green po skvělém výkonu zvítězil na Norisringu s Mercedesem specifikace 2008. Jamie zde dokázal s tímto vozem zvítězit již potřetí v řadě! Brit zde tedy zvítězil v letech 2008, 2009 i 2010.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Green, Jamie

Green, Jamie | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Jamie to však neměl jednoduché, na roštu stál až jako třetí. Start se mu ovšem povedl a dostal se na druhé místo za Ralfa Schumachera. Zanedlouho však šel do vedení, protože Schumacher dostal penalizaci průjezd boxy za ulitý start. Jezdec týmu Persson v první polovině závodu jezdil před Brunem Spenglerem na Mercedesu aktuální specifikace. Po zastávkách se za něj však dostal Mattias Ekström, který na něj tlačil až do cíle, kde je dělilo pouhých 0,5s!

Třetí dojel Spengler, který proťal cílovou pásku jen 1,5s za vítězem, což je velmi těsný výsledek. Za ním už je dvojice aktuálních Audi v rukou Oliviera Jarvise, který se oproti startu zlepšil o dvě příčky, a Tima Scheidera, který startoval až jako desátý a celý závod kousek po kousku získával.

Šestý dojel Gary Paffett, který startoval ze sedmé pozice. Dnes byl však jeho výkon nevýrazný. Bod za osmé, tedy poslední bodované místo, si připsal Martin Tomczyk, který sice startoval ze čtvrté příčky, ale hned na startu ztratil mnoho pozic a propadl skoro až na konec pole, protože se mu nepodařilo vůz dostatečně rychle odlepit.

Ralf po startu z pole-position nakonec body nezískal a dojel jako jedenáctý. Za zmínku stojí i výkon Davida Coultharda, který jel více než půlku závodu bez levých dveří svého Mercedesu, které mu upadly. Skot se dnes místy pohyboval i na bodech, nakonec to bohužel nevyšlo.
Vytisknout

Diskuze: Green na Norisringu získává hattrick

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bartels/Bertolini

V kvalifikačním závodu vítězí Maserati

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud