Rockenfeller vítězí, 5 starých aut v TOP6!

iM2, 4. června 2010, 20:24 Google+

1. TRÉNINK-LAUSITZRING; Dnešní první trénink na třetí závod DTM na německém Lausitzringu se nesl ve znamení souboje mezi staršími vozy. Z něho nakonec vítězně vyšel Mike Rockenfeller s Audi A4 specifikace 2008. V nejlepší šestici jezdců bylo hned pět starých aut!

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rockenfeller, Mike

Rockenfeller, Mike | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Závodní víkend na okruhu EuroSpeedway Lausitzring začal, první nejrychlejší čas zaznamenal na 3,478 kilometrů dlouhém okruhu Mike Rockenfeller. 26letý jezdec Audi zajel čas 1:19,770s. Druhý byl muž, kterému se zatím v letošní sezoně moc nedaří, Timo Scheider (Audi, 1:19,880s) a třetici nejlepších  doplnil Maro Engel (Mercedes-Benz, 1:19,957s).

Na dalších místech se umístili Prémat, Stodart a Coulthard. Všichni tito jezdci až na Scheidera přitom jezdí s ročními vozy! Výkonost starších vozů je tedy trošku překvapivá. Na 10. místě se umístil Oliver Jarvis, na tom by nebylo nic tak zajímavého, kdyby Brit neodkroužil 52 kol, což se rovná vzdálenosti nedělního závodu (=180,856km).

Smůlu měl v pátek CongFu Cheng, který se svým Mercedesem C-Klasse AMG DTM objel pouhých pět kol. Číňan totiž trefil obrubník tak silně, že musel zbytek tréninku zůstat v boxech.
Vytisknout

Diskuze: Rockenfeller vítězí, 5 starých aut v TOP6!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ara/Nilsson

Swiss Racing na Sumo Power výrazně ztrácí

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud