Nejrychlejší Mercedes ztrácí na Audi před 1s!

iM2, 22. května 2010, 09:05 Google+

1. TRÉNINK; V první tréniku obsadilo sedm jezdců Audi prvních sedm míst. Nejrychlejším ze všech byl Brit, Oliver Jarvis, který zajel na 4,005km dlouhém okruhu ‚Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo’ čas 1:30,189s. Nejrychlejší Mercedes, Jamie Green (!) byl osmý se ztrátou 1,1s.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tomczyk, Martin

Tomczyk, Martin | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Za Jarvisem obsadili dalších šest pozic jezdci Audi v pořadí Timo Scheider, Mike Rockenfeller, Mattias Ekström, domácí Miguel Molina, Martin Tomczyk a sedmičku nejlepších uzavíral Alexandre Prémat. Nejrychlejší Mercedes pilotoval Jamie Green. Ten byl s rok starým vozem až osmý, když na konci tréninku ztrácel 1,169s, což je dost. Doufejme, že se pole do závodu ještě více vyrovná.

Druhým nejrychlejším jezdcem na Mercedusu byl v pátek navečer Ralf Schumacher. Za ním byl desátý Bruno Spengler s dalším továrním vozem. Zbylí dva jezdci továrního týmu, Paul di Resta a Gary Paffett, obsadili místa 13 a 14. Noví jezdci Mercedesu, David Coulthard a CongFu Cheng, byli na pozicích 17 a 18, startovní pole tak uzavírali.
Vytisknout

Diskuze: Nejrychlejší Mercedes ztrácí na Audi před 1s!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kuppens/Leinders

Předkvalifikaci vyhrál Ford GT týmu Marc VDS

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud