Coulthard chce zkusit DTM znova

iM2, 20. února 2010, 20:03 Google+

David Coulthard řekl, že bral test DTM jen jako zábavu a zkusil ho ze zvědavosti. Test se mu však hodně líbil.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Vyloženě se tak nabízí otázka: Půjde David Coulthard do DTM? Není totiž vyloučeno, že bývalý jezdec F1, by mohl v roce 2010 absolvovat “učednický“ rok v autě specifikace 2009. Ještě je ale moc brzy na konkrétní odpověď, ale Skotovi se test na španělském okruhu Monteblanco docela zamlouval.

David v uplynulém týdnu absolvoval dvoudenní test v rok starém voze týmu Mücke. Spolu s ním se na okruhu proháněli další piloti Mercedesu - Paul Di Resta, Gary Paffett a Bruno Spengler. DC, jak se mu vždy přezdívalo, ale řekl, že na okruhu není proto, aby si vyzkoušel vůz, se kterým bude příští rok závodit. Nevyloučil však, že by v budoucnu mohl absolvovat nějaké další testy.

Testoval ze “zvědavosti a kvůli zábavě“, tak toto řekl 38letý Skot pro Autosport. „Test mi umožnily moje dobré vztahy s Norbertem Haugem. Dost se mi to líbilo a určitě bych si to rád někdy zopakoval. Ještě je však brzy, abych k tomu něco říkal.“

Coulthard a Mercedes však mají na přemýšlení ještě hodně času. Oficiální test pořádaný ITR začíná na konci března a do sezony (začátek dubna) jsou ještě dva měsíce.
Vytisknout

Diskuze: Coulthard chce zkusit DTM znova

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Takuma Sato prvním jezdcem KV Racing + VIDEO - anotační foto

Takuma Sato prvním jezdcem KV Racing + VIDEO

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud