Di Resta: Dveře do F1 jsou zavřené

iM2, 15. prosince 2008, 11:50 Google+

Poté, co včera Force India definitivně oznámilo svoji jezdeckou sestavu, klesly šance Paula di Resty na start v F1 na nulu. Zůstane ještě další rok v DTM?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
di Resta, Paul

di Resta, Paul | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Paul di Resta musí v DTM vydržet pravděpodobně ještě jeden rok. Vstup mladého Skota do F1 se minimálně o jeden rok zdrží. Vicemistr DTM z roku 2008 figuroval ještě minutý týden jako jeden z kandidátů na místo ve Force India. Tím, že se o víkendu Vijay Mallya rozhodl ponechat si Giancarla Fisichellu a Adriana Sutila, se zavřely v podstatě Paulovi dveře do F1.

Di Resta měl poměrně velké naděje, když se již dvakrát zúčastnil testů s týmem F1 McLaren-Mercedes. Skot je již čtyři roky v programu Mercedesu na výchovu mladých závodních jezdců. Tento program již do F1 přinesl i takovou hvězdu jakou je Lewis Hamilton. Di Resta měl poměrně solidní šance díky nově vzniklé spolupráci týmů McLaren a Force India, ve kterém by mohl první roky startovat a učit se.

„Teď je mým cílem udělat vše pro to, abych příští sezonu vybojoval titul v DTM,“ řekl mladý Skot poté, co se dozvěděl, že pro něj příští rok místo ve Force India nebude. „Během testů jsem udělal, co bylo v mých silách a myslím, že jsem ukázal, že bych na F1 měl.“
Vytisknout

Diskuze: Di Resta: Dveře do F1 jsou zavřené

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Nejrychlejší závod? Mugello

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud