Co říká Schneider k ukončení své kariéry?

iM2, 22. října 2008, 07:55 Google+

O ukončení aktivní kariéry legendy DTM Bernda Schneidera jsme vás informovali již včera. Dnes přinášíme k záležitosti jeho vlastní vyjádření.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schneider, Bernd

Schneider, Bernd | foto: berndschneider.com

Sdílejte článek

Pro celý motorsport je zpráva velkým překvapením. Jedná se o odchod osoby, která dokázala to, co v DTM nikdo jiný. Jeho sportovní výsledky zůstanou zřejmě dlouho nepřekonány. Schneider získal v 226 závodech 43 vítězství, 25 prvních míst na startu a 59 krát zajel nejrychlejší kolo závodu.

„Už jsem byl v motorsportu kolem 30 let a můj cíl byl stále stejný: Být zde dokud mě to bude bavit a budu moci bojovat o nejvyšší příčky. Tento čas právě teď nastal. Na jednu stranu mám smutné oči, ale na druhou stranu jsem rád. Každopádně je to pro mě velice těžké, mám zde hodně kamarádů, které jsem získal hlavně v týmech AMG, HWA a Mercedesu, chtěl bych jim všem říci, nashledanou... Těším se také na nové výzvy. Je to krok, kdy odcházím ze závodní kariéry a přecházím k AMG jako testovací jezdec. U týmu AMG Mercedes jsem oslavil největší úspěchy. Těším se také na novou roli instruktora, testovacího jezdce a tvář týmu AMG Mercedes,“ prozrazuje Schneider.
Vytisknout

Diskuze: Co říká Schneider k ukončení své kariéry?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Schneider, Bernd

Starý “Mistr DTM“ ukončí kariéru!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud