Schneider mladíky v DTM nadšen

iM2, 27. května 2014, 23:03 Google+

Rekordmanu DTM, Berndu Schneiderovi, se líbí množství mladíků v letošním poli seriálu a značky nabádá k další výchově mladíků.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schneider, Bernd

Schneider, Bernd | foto: berndschneider.com

Sdílejte článek

Letos jsme zatím viděli 24letého vítěze (Marco Wittmann) na Hockenheimu a na stejném místě pole position získal 23letý Adrian Tambay. Mladá generace jezdců v DTM, do které můžeme zařadit také 22letého António Félixe da Costu, letos předvádí velice zajímavé výkony. Sluší se také dodat, že na Oscherslebenu zvítězil 25letý Vietoris. Překvapen je také rekordman německé série, Bernd Schneider. 

Němec je mladíky jednotlivých značek nadšen. "Asi nikdo by si nevsadil na to, že mladíci budou dění takto dominovat." Podobně rychlé jezdce dle něj zkušení rutinéři v DTM "už dlouho vyhlíželi". To také ukazuje na kvalitu mladé generace a také jednotlivých programů pro mladíky u tří zúčastněných značek.

"Zkrátka a dobře silný výkon mladíků v DTM ukazuje na to, že výrobci při hledání nových pilotů vezmou na svou loď jen ty nejlepší. Mladíci jsou solí pro polévku, protože chtějí především jedno - vyhrávat závody. Proto také nějak dlouze nepřemýšlí nad závodní taktikou. A přesně tento naivní přistup mají fanoušci rádi." Fanoušci, dle mínění Schneider, "milují tuto čerstvou a divokou generaci pilotů DTM, protože se stará o napětí."

Bernd Schneider v Holandsku 2006
Vytisknout

Diskuze: Schneider mladíky v DTM nadšen

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Green, Jamie

Deštivý král Green vyhořel v posledním kole

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud