Ze zákulisí: Business Lounge od Deutsche Post

iM2, 4. srpna 2008, 14:16 Google+

Již od prvního závodu sezóny na Hockenheimu se v podocku rozkládá Business Lounge od Deutsche Post. Vedle nejlepších cestovních vozů se zde vedou různá jednání atd.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Vybavení nenechá nikoho na pochybách, je zde vše, co moderní komunikační centrum potřebuje. Jsou zde všude velké obrazovky na sledování závodů, pohodlná sedadla a jednací místnosti. 

Deutsche Post a DTM, to je spojení, které má smysl. Jen připomeneme, že Deutsch Post je hlavně logistickým partnerem DTM od začátku letošní sezóny. Na své prezentaci rozhodně nešetří ani před fanoušky. Z vlastní zkušenosti můžeme říci, že jejich stánek vedle stanů pro fanoušky od Mercedesu a Audi rozhodně nezaostává, ba naopak. Naleznete zde hry, které fanoušky vytáhnou z napjaté atmosféry DTM. Dá se zde sehnat takřka cokoliv, co fanoušek potřebuje.

V tiskovém prohlášení se píše: „DTM je pro nás velice hodnotné svoji rychlostí, dynamikou, precizností a týmovou prací. To jsou všechny atributy, které vidíme v naší společnosti také a věříme, že se naše spolupráce bude dále prohlubovat.“
Vytisknout

Diskuze: Ze zákulisí: Business Lounge od Deutsche Post

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

SBK: Japonec Kiyonari nejlepší v Anglii

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud