Novinky v jezdeckém složení týmů DTM

iM2, 3. února 2008, 16:13 Google+

V DTM je stále pro sezonu 2008 dost míst, která nejsou obsazena. Volná místa nalezneme jak u Audi, tak u Mercedesu. Nejvíce diskutovaným novým jezdcem DTM je Ralf Schumacher, ale jsou zde i další jména.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Ralf Schumacher nemá podle našich informací doposud podepsaný žádný kontrakt. Ovšem o smlouvě s Mercedesem už se jedná a její uzavření je v plánu. Jestli Schumacher uzavře kontrakt, tak by mohl brát kolem 2 milionů EUR. Podle dohody by měl letos pilotovat vůz specifikace 07 a příští rok by měl přesedlat na aktuální specifikaci 09.

Kolem dalších tří jezdců se vedou spekulace. Konkrétně se jedná o Christiana Kliena, Marco Engela a Michaela Ammermüllera. Ovšem Christian Klien podpisem s BMW na post třetího jezdce, vypadá ze hry. Marco Engel je na listině jezdů týmu Mücke Motorsport a jezdit by měl se Susie Stoddart.

Kolem Audi jsou zmiňována tři nová jména. Katherine Legge je nejžhavější kandidátka na post pilotky TME týmu. Byla by to zároveň reprezentantka Audi na poli pilotek. Christijan Albers a Olivier Jarvis už byli oznámeni jako piloti Audi pro rok 2008. Albers by měl jezdit s Audi specifikace 06 a Jarvis s vozem specifikace 07.

Vytisknout

Diskuze: Novinky v jezdeckém složení týmů DTM

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Francúzsko odolalo nástrahám počasia

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud