Kristensen: Start z 1.místa byl k ničemu

iM2, 7. října 2008, 15:53 Google+

OHLASY JEZDCŮ AUDI; Po napínavém nedělním závodu Vám přinášíme ohlasy z tábora Audi.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kristensen, Tom

Kristensen, Tom | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Mattias Ekström (Red Bull Audi A4 DTM #1):
To opravdu nebyl špatný závod. Musím k tomu připočíst, že jsem byl nemocný. Celý víkend jsem měl chřipku. S vítězstvím jsem tím pádem absolutně spokojený. Byl to krásný závod a moje A4 byla skvělá od startu až do cíle. Víc už jsem si přát nemohl, i když bych pochopitelně byl rád v boji o titul. Rozhodne se až při finále na Hockenheimu. Tam všichni uděláme, co bude v našich silách, aby Audi a Timo získali tituly.

Alexandre Prémat (Audi Bank/Shell Helix Audi A4 DTM #14):
Fantastický víkend! Být na podiu v domácím závodě se velká čest a jsem hrdý. Tým i já jsme dali do kvalifikace i závodu vše a odměnilo se nám to. Tým udělal ohledně strategie vše správně. Takže jsem se mohl soustředit na závod.

Timo Scheider (GW:plus/Top Service Audi A4 DTM #10):
Bylo to správné rozhodnutí, jít do závodu na slickách. Z pátého na první místo, to je něco neobvyklého. Bohužel jsme zajeli na druhou zastávku o dvě kola dříve, škoda. Odškrtávám to, je to za námi a teď se budeme soustředit na další závod.

Tom Kristensen (Audi A4 DTM #9):
Odstartovali jsme se suchým nastavením. To se zpočátku jevilo jako správná volba. V prvním kole jsem ale schytal nějaký úder, čímž jsem ztratil nějaké pozice. Při druhé zastávce jsem dostal nové slicky. Hned potom začalo pršet. Pneumatiky jsem nemohl dostat do správné provozní teploty, tím jsem ztratil hodně času. Lepší než osmé místo jsem nemohl získat. Start z první pozice mi vůbec k ničemu nepomohl.
Vytisknout

Diskuze: Kristensen: Start z 1.místa byl k ničemu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

HONDA CBR1000RR Fireblade E-ABS (2009)

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud