Kvalifikace očima nejlepších

iM2, 2. září 2007, 15:53 Google+

Po kvalifikaci se o svých názorech, radosti a starostech s novináři podělili vítěz Tomczyk, jeho týmoví kolegové Scheider a Kristensen i nejlepší zástupce Mercedesu Spengler. Situaci shrnuli také šéfové sportovních oddělení Audi a Mercedesu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tomczyk, Martin

Tomczyk, Martin | foto: Martin Tomczyk

Sdílejte článek

Martin Tomczyk - Audi, 1.
Jsem přešťastný ze získané pole-position. Čím horší to bylo včera a dnes ráno, tak o to více jsem si to vynahradil v kvalifikaci. Výchozí pozice pro závod je velice dobrá. Cíl je jasný, ujet hned od začátku co nejvíce Mercedesům!

Timo Schneider - Audi, 2.
Jsem velmi šťastný s dnešním výsledkem. Když už jsme byli v posledním kole tři auta, tak z toho vyšla první tři místa. Takže je to senzační výsledek. Na zítřek přeji vše nejlepší našemu týmu.

Tom Kristensen - Audi, 3.
První, druhá a dokonce i třetí pozice pro Audi je super. Dnes jsme byli velice silní, akorát já jsem nejezdil konzistentní časy. Povrch na Nürburgringu je dost zvláštní  a dost to tady klouže. Bohužel se mi nepodařilo v jednom kole zajet všechny sektory dobře, ale s výsledkem jsem spokojen.

Bruno Spengler - Mercedes, 4.
S mojí poslední sadou pneumatik jsem v prvním kole probrzdil. Proto už to potom nešlo tak optimálně. Čtvrté místo ale není nakonec špatná startovní pozice. Na zítřek si přeji projet první zatáčku bez nehody a dobrý start.

Dr. Wolfgang Ullrich, šéf Audi Motorsport
S výkonem v této kvalifikaci jsem spokojen. Potřetí za sebou stojíme v předu. Kvalifikace byla napínavá. Celkově jsme zde viděl,i jak jsou v DTM rozdíly malé. Martinovi, Timovi a Tomovi přeji, aby získali body. U Mattiase to všecko nefungovalo na 100%, proto nepostoupil do TOP 8. Ale to byla jenom kvalifikace, závod je až zítra a teprve se uvidí . Jsem nadšený také z toho, kolik lidí se přišlo podívat na tuto krásnou kvalifikaci na Nürburgringu.

Norbert Haug, šéf Mercedes Motorsport
Viděli jsme dobrou týmovou práci, na čtvrtém až devátém místě stojí Mercedesy C-Klasse. Celkem máme devět aut v první čtrnáctce jezdců. Naše auta mají pořád ještě 10 kilogramů navíc proti konkurenční Audi. Jsme ale naprosto konkurenceschopní a neztrácíme mnoho. Na zítřek bych si přál dobrý start, abychom mohli ještě zabojovat v šampionátu. V první řadě chceme jet fair.

Vytisknout

Diskuze: Kvalifikace očima nejlepších

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wilson, Justin

Wilson berie svoje prvé víťazstvo v sezóne

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud