Kvalifikace patřila znovu Audi

Daniel Šupa, 1. září 2007, 14:42 Google+

NÜRBURGRING - KVALIFIKACE; Kvalifikační měření sil vyznělo i na Nürburgringu pro Audi. Poměrně nečekaný je však velký rozdíl mezi Tomczykem a Ekströmem, přičemž vedoucí muž průběžného pořadí bude startovat až z desáté pozice a méně výhodné strany startovního roštu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tomczyk, Martin

Tomczyk, Martin | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Vítězem kvalifikace se stal Martin Tomczyk, jenž je v průběžném pořadí šampionátu jen osm bodů za svým týmovým kolegou Ekströmem. Druhou a třetí startovní pozici si vybojovali další dva jezdci letošních specifikací Audi A4 DTM Scheider a Kristensen.

Až čtvrté místo patří nejlepšímu zástupci trojcípé hvězdy a třetímu jezdci průběžného pořadí Spenglerovi, který také ještě v boji o titul neřekl poslední slovo. Navíc se ve včerejších testech zdálo, že Mercedesy jsou připraveny na delší stinty lépe než Audi. Za Spenglerem budou stát Schneider, Green, di Resta, Häkkinen, la Rosa a teprve Ekström.

Velmi dobře si vedla Susie Stoddart, jež s dva roky starým Mercedesem stáje Mücke získala 13. nejlepší čas. Druhá žena ve startovní poli Vanina Ickx však se ztrátou 2,5 vteřiny beznadějně propadla.

 

Vytisknout

Diskuze: Kvalifikace patřila znovu Audi

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Premat, Alexandre

Po pátku je stav mezi Mercedesem a Audi 1:1

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud