Po pátku je stav mezi Mercedesem a Audi 1:1

iM2, 31. srpna 2007, 21:51 Google+

NÜRBURGRING - 2. TEST; Ve druhém tréninku na Nürburgringu zaznamenal nejlepší čas Alexandre Prémat. Alexander zajel s rok starým vozem Audi A4 čas 1:24,382, který byl o 0,111 sekundy rychlejší, než čas jeho týmového kolegy Kristensena s letošní specifikací vozu Audi.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Premat, Alexandre

Premat, Alexandre | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Na třetím místě se umístil nejlepší jezdec Mercedesu Jamie Green.Jamie Green zároveň odkroužil nejvíce kol v druhém tréninku. Na dalších pozicích se umístili Bruno Spengler s Mercedesem,Timo Scheider s Audi, a pak už byli piloti Mercedesu Paul di Resta, Mika Häkkinen, Bernd Schneider a Gary Paffett.

Na desátém místě se umístil vedoucí muž šampionátu Ekström, kterému se ani odpoledne příliš nedařilo. Na vítězného Premata ztratil kolem 6 desetin. Překvapením v negativním smyslu je až 14. místo Tomczyka, týmového kolegy Ekströma a průběžně druhého jezdce tabulky.

Jezdci se v pátek potýkali s proměnlivým počasím, když start prvního ranního tréninku musel být odložen o půl hodiny. V druhém tréninku se počasí už umoudřilo a trať byla převážně suchá.

Vytisknout

Diskuze: Po pátku je stav mezi Mercedesem a Audi 1:1

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wilson, Justin

Wilson pokoril mokrú trať

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud