Na vodě kouzlil di Resta a Häkkinen

iM2, 31. srpna 2007, 12:43 Google+

NÜRBURGRING - 1. TEST; První ranní trénink DTM byl opožděn o půl hodiny kvůli nepřízni počasí, když pořadatelé museli zrušit první trénink Formule BMW a roll out DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
di Resta, Paul

di Resta, Paul | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Trénink se jel na mokru a při zatažené obloze. Poměrně dlouho v něm vedl Margaritis s Mercedesem, následovaný Di Restou také na Mercedesu. Za nimi bylo duo Audi Tomczyk a Ekström. V jednu chvíli bylo šest čelních jezdců v jedné destině!

Souboj s vodou, konkurencí a časomírou nakonec vyhrál di Resta s dva roky starým Mercedesem, druhý byl ex-šampion Formule 1 Mika Häkkinen, na třetím místě se umístila první Audi pilotovaná francouzským jezdcem Prematem.

Dále následovali jezdci Audi v pořadí Kristensen, Abt, Tomczyk, Scheider. Osmý byl testovací jezdec stáje Vodafone McLaren Mercedes v F1 a šampion DTM roku 2005 Gary Paffett na Mercedesu. Devátý pak Margaritis a desátý multišampion DTM Bernd Schneider.

Zklamáním je až 13. místo vedoucího muže šampionátu Ekströma, který ztratil na vítězného Di Restu 0,765 tisícin sekundy a 14. místo Greena s letošní specifikací Mercedesu.

Vytisknout

Diskuze: Na vodě kouzlil di Resta a Häkkinen

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

bourdais, sébastien

Tím N/H/L vykročil pravou nohou

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud