Audi oznámilo zostavu pre rok 2007

Jozef Smrtník, 5. března 2007, 21:47 Google+

Nová sezóna je pred dverami a automobilka už má takmer jasné, v akom zložení sa stretne jazdecká elita v jednotlivých tímoch. V novej sezóne budú jazdiť až tri špecifikácie auta.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Tú najnovšiu techniku špecifikácie 2007 bude mať k dispozícii už tradične tím Abt Sportsline v štvorčlennej jazdeckej zostave. Tú obsadí Mattias Ekström, Tom Kristensen, Martin Tomczyk a po novom Timo Scheider, ktorý prestupuje z tímu Rosberg a zároveň zapĺňa voľné miesto po Hainz-Harald Frentzenovi.

Minuloročný model špecifikácie A4 budú tento rok používať tímy Rosberg a Phoenix. V tom prvom sa mení kompletná jazdecká zostava. Stipplera a Scheidera nahradia Lucas Luhr a Mike Rockenfeller. Obaja posledných päť rokov pôsobili najmä ako továrni piloti automobilky Porsche a zúčastňovali sa na pretekoch rôznych kategórií po celom svete s dobrými výsledkami.

V Phoenix zostáva naďalej v službách tímu veterán Christian Abt, ku ktorému sa pridáva expilot GP2 a držiteľ titulu z úvodného ročníka A1GP Alex Premat.

Tím Colina Kollesa T.M.E. bude tento rok na tom technicky najhoršie, pretože bude mať k dispozícii špecifikáciu A4 až z roku 2005. Čo sa týka jazdeckej zostavy, jasná je iba pozícia jedinej ženskej zástupkyne v štartovnom poli, ktorú predstavuje Vanina Icks. Tím zatiaľ neurčil, kto bude robiť 32-ročnej Belgičanke tímového kolegu. V tejto súvislosti zatiaľ nebol potvrdený ani horúci kandidát Adrian Valles.

Foto: AUTO NEWS NETWORK

Vytisknout

Diskuze: Audi oznámilo zostavu pre rok 2007

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Tracy, Paul

Las Vegas čeká rekonstrukce dráhy

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud