Odpoledne Spengler a opět Mercedes

Pavel Stavebník, 27. října 2006, 17:18 Google+

Hockenheimring - 2. test; Odpolední druhý test na nadcházející nedělní finálový závod letošní sezony zvládl nejlépe Bruno Spengler, další zástupce Mercedesu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spengler, Bruno

Spengler, Bruno | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Proti dopolednímu testu na mokré trati byly odpolední časy za suchých podmínek výrazně lepší. Nejrychlejším jezdcem dnešního dne tak byl Kanaďan Spengler, jenž by jistě rád rozšířil v neděli výčet svých letošních vítězství.

Necelé dvě desetiny vteřiny na něj ztratil nejrychlejší jezdec Audi Mattias Ekström, třetí místo tabulky patří znovu rychlému Häkkinenovi. Následoval Tomczyk, Kaffer, Schneider a s DTM se loučící Alesi, jehož ranní špatný čas na mokré dráze byl poměrně překvapující. Francouz je znám svým citem pro vůz a na mokru bývá s druhořadým vozem i letos konkurenceschopným.

Stejně jako v ranním tréninku si zaslouží pozornost nováček z týmu Midland. Thed Björk s nejstarším vozem startovního pole znovu svým časem papírově nejpravděpodobnější konkurenty porážel. Závěr výsledkové listiny pak opět patřil Vanině Ickx s druhým Audi týmu Midland.

Vytisknout

Diskuze: Odpoledne Spengler a opět Mercedes

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Häkkinen, Mika

Häkkinen na čele

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud