Audi i Mercedes budou pokračovat

Daniel Šupa, 24. července 2006, 01:28 Google+

Obě automobilky včera v Norisringu potvrdily že se budou v rámci svých dlouhodobých projektů v DTM angažovat i po roce 2006. Konec šampionátu tedy na obzoru zatím není.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Margaritis, Alexandros

Margaritis, Alexandros | foto: dtm.de

Sdílejte článek

„To je velmi dobrá zpráva pro všechny fanoušky DTM,“ prohlásil Hermann Tomczyk, zástupce předsedy Deutscher Motor Sport Bund. Šampionát je velmi úspěšný a rostoucí sledovanost nejen na tribunách, ale i u televizních obrazovek po celém světě je důkazem správného jeho vývoje.

Přes odchod Opelu se atraktivita nesnížila a dá se DTM přiznat nejlepší hodnocení mezi seriály cestovních vozů z širokého hlediska. „Dlouhodobý závazek dvou předních automobilek je jasným signálem jiným výrobcům o prospěchu z účasti.“

„DTM je nejpopulárnější mezinárodní šampionát cestovních vozů a výrobcům poskytuje za jejich peníze znamenitou protihodnotu,“ říká za Audi Wolfgang Ullrich.

Jeho kolega z Mercedesu Norbert Haug si libuje v rostoucí sledovanosti a popularitě a má radost z toho, že DTM má blízkou budoucnost opět zajištěnu. „Potvrzením našeho závazku i závazku Audi je důležitým signálem pro naše partnery.“


Foto: dtm.de

Vytisknout

Diskuze: Audi i Mercedes budou pokračovat

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Německé Monako očima nejlepších

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud