Německé Monako očima nejlepších

Daniel Šupa, 24. července 2006, 01:07 Google+

Jediný městský okruh v šampionátu DTM je vždy ostře sledovaným podnikem, letošní návštěvnost vyrovnala rekord z finálového závodu na Hockenheimringu 2005.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Bruno Spengler - Mercedes, 1.
Získat mé první vítězství právě zde je fantastické a já jsem moc a moc šťastný. Naposledy jsem vyhrál ve Formuli Renault v roce 2002, a to už je hodně dávno. Zdejší atmosféra je neuvěřitelná, zvítězit zde má dvojnásobnou cenu.

Bernd Schneider - Mercedes, 2.
Dnešní závod nebyl lehký. Jsem uvolněnější, neboť jsem zvýšil své vedení v šampionátu, ale mohl jsem být ještě uvolněnější, pokud bych dnes vyhrál. Bruno byl však velice silný a plně si své vítězství zasloužil.

Mika Häkkinen - Mercedes, 3
Dnešní závod byl velkou show pro diváky. Výsledek pro Mercedes je fantastický. Bylo tu hodně tvrdých, ale férových soubojů, a tak to má být.

Tom Kristensen - Audi, 5.
Neměl jsem dnes dobrou startovní pozici a poškodil jsem si brzdy hned v úvodu závodu při kolizi. Norisring není typický závodní okruh a budeme se teď soustředit na Nürburgring, který by nám měl vyhovovat více.

Norbert Haug - Mercedes-Benz Motorsport
Zisk všech pódiových umístění je perfektní výsledek. Skvělý víkend a doufám, že bude dnešní závod brán jako důkaz, že hrajeme čistě. Týmové příkazy by se měly využívat jen v krajním případě. Rychlost Jamieho Greena byla skvělá, ale dnes mu to nevyšlo, Brunovi gratuluji, jsem na oba pyšný a čtvrté místo Stefana je také skvělým výsledkem.

Wolfgang Ullrich - Audi Motorsport
Musím říci, že zde Mercedes odvedl vynikající práci. Jednoduše byli rychlejší, což jsme se snažili dohnat agresivnější strategií. Byli jsme rychlejší než v kvalifikaci, ale vozy Toma a Mattiase byly poškozeny, takže to bylo, jako by bojovali tupými zbraněmi. Ve střední části pole byla velká strkanice, ale to je na Norisringu tradiční.


Foto: dtm.de

Vytisknout

Diskuze: Německé Monako očima nejlepších

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Spengler, Bruno

Norisring: Přešťastný Bruno Spengler

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud