Ekström čeká útok od Häkkinena

Daniel Šupa, 22. února 2006, 17:04 Google+

Předloňský šampion Mattias Ekström očekává, že prapor Mercedesu v boji o titul ponese Häkkinen. Sám žije pro DTM a pokud by musel měnit, lákala by ho jako pravého Švéda spíše rallye.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

Loňský úspěch jeho rivala Garyho Paffetta katapultoval sympatického Kanaďana do pozice testovacího jezdce Formule 1 u týmu McLaren Mercedes. „Mám z toho velkou radost a přeji Garymu hodně úspěchů. Je skvělé, že nepřestupují pouze jezdci z F1 do DTM, ale i opačně,“ prohlásil pilot Audi.

Jeho samotného ale Formule 1 příliš neláká: „Ne, absolutně ne, Formule 1 mne nyní nezajímá, moje srdce buší rychleji spíše při pomyšlení na rallye.“

Mattias očekává i přes odchod svého loňského soka v letošním roce další tvrdou bitvu o titul, neboť je startovní pole velmi vyrovnané. A kdo by mohl být hlavním konkurentem? „To je těžké, uvidíme na začátku sezony, ale je tu celá řada rychlých pilotů. Například Mika Häkkinen už se myslím naučil vše co potřeboval,“ jmenuje opatrně Švéd možného úhlavního soupeře.

Letošní zmrazení vývoje přinese dost možná širší elitní skupinu, než tomu bylo loni a Mattias by byl s tímto vývojem spokojen. „Na předpovědi je ale stále ještě příliš brzy, musíme si počkat, jak budou letošní předpisy v této věci fungovat v reálném prostředí.“


Foto: Audi Sport Press

Vytisknout

Diskuze: Ekström čeká útok od Häkkinena

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Jak naloží továrny s auty a jezdci?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud