Prohlášení jezdců a týmů po závodě

Daniel Šupa, 23. října 2005, 22:41 Google+

Dnešní dramatický finálový závod sezony 2005 skončil drtivým triumfem Mercedesu. Stupně vítězů patřily jen jeho jezdcům, navíc získal Gary Paffett zaslouženě titul šampiona.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Bernd Schneider - Mercedes, 1.
Být na konci roku zase na nejvyšším stupni pódia je skvělé a zvláště mne těší, že se mi to podařilo v mém dvoustém závodě v DTM. První, druhá, třetí pozice a Gary Paffett šampionem, co více si přát?

Jamie Green - Mercedes, 2.
Takový start jako měl Bernd se mi nepodařil, během prvního stintu jsem díky pneumatikám dost ztrácel, ale po přezutí na slicky jsem jezdil stejná kola a mohl vybojovat druhé místo v cíli.

Gary Paffett - Mercedes, 3.
Když jsem protínal cílovou čáru, byl to neuvěřitelný pocit, ale během závodu jsem neměl čas přemýšlet o tom, jaké by to bylo být šampionem. Bitva o titul s Mattiasem byla skvělá a klíčovými se ukázaly poslední dva závody a náš tým předvedl, jak je zvládá ve velkém stylu.

Tom Kristensen - Audi, 4.
Mým cílem bylo skončit lépe než při mé první sezoně v DTM, a to se mi podařilo. Dnešní výsledek je mírným zklamáním a myslím si, že jsem o pódium přišel díky pozdní zastávce.

Marcel Fässler - Opel, 6.
Start na mokru se mi nevydařil a mé zadní pneumatiky brzy odcházely. Proto jsme volili brzkou zastávku v boxech, což se nakonec ukázalo šťastným rozhodnutím. Šesté místo je OK.

Norbert Haug - Mercedes-Benz Motorsport
Gratuluji Garymu k titulu a Berndovi k vítězství. Tým pracoval skvěle celý rok, za což bych chtěl všem poděkovat. Také ale děkuji našim soupeřům za vyrovnané a čestné závody. Takové finále je lepší než zvýšení platu, je to radost a zadostiučinění.

Wolfgang Ullrich - Audi Motorsport
Gratulace Norbertovi Haugovi, jeho týmu a především Garymu Paffettovi. Samozřejmě, byli bychom raději, pokud bychom vyhráli titul my, ale věděli jsme od začátku, že je snadnější ho získat, než obhájit. Nakonec jsme ale byli svědky krásných a vyrovnaných závodů, stále otevřeného šampionátu a velkých diváckých ohlasů.

Volker Strycek - Opel Motorsport
Samozřejmě, tohle není výsledek, jaký jsme čekali, mysleli jsme výše. Blahopřeji Mercedesu k titulům a jak Mercedesu, tak Audi za spolupráci v DTM. Jsme pyšní, že jsme byli součástí. Chtěl bych poděkovat také našim jezdcům, kteří se nikdy nevzdávali.

Vytisknout

Diskuze: Prohlášení jezdců a týmů po závodě

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hezemans/Kumpen/Longin

Zhuhai: Chevrolet vyhrál bitvu s Italy

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud