Prohlášení jezdců po druhém závodě

Daniel Šupa, 29. května 2005, 23:57 Google+

První tři jezdci v cíli a největší smolař dnešního dne se svými pohledy na druhý závod na Nürburgringu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.gp2series.com

Sdílejte článek

Clivio Piccione - Durango, 1.
Byl to úžasný závod, řekl bych, že jeden z nejdramatičtějších. Věděl jsem, že mám dobrý vůz ze včerejška. Když jsem jel ve skupině a uviděl příležitost, šel jsem do toho a pak se mi podařilo ujet. V balíku nikdy nejedete tak rychle jako sám, musíte si dávat pozor na soupeře a nemůžete brzdit tam, kde potřebujete. Už v Monaku jsme byli rychlejší než v úvodu sezony a tady jsme to potvrdili. Musíme naši formu jen udržet.

Adam Carroll - Super Nova, 2.
Tak tohle byl mega závod, to je to, co lidi na závodech fascinuje a myslím si, že dnes toho dostali vrchovatou měrou. Nebyl jsem obzvláště rychlý a ani rovnováha vozu nebyla ideální, ale dařilo se mi při předjíždění soupeřů. Když jsem se dostal na sedmé místo, říkal jsem si, že je to dobré, ale lepší by bylo dotáhnout se na záda těm vepředu a nakonec jsem byl druhý. Všichni můžeme jezdit tvrdě, ale myslím si, že hlavní ponaučení je to, že při tom není potřeba vrážet do soupeřů.

Nelson Piquet - HiTech Piquet, 3.
Jsem trochu zklamaný, byl to těžký závod. Mohl jsem zvítězil, ale nepodařilo se mi předjet, když jsem to potřeboval. Tlačil jsem na Bruniho příliš, pozdě brzdil a ztratil pozici. Ale bodoval jsem v obou závodech a jdeme v šampionátu nahoru, tak to je důležité. Nemohu se už ale dočkat svého prvního vítězství.

Neel Jani - Racing Engineering, nedokončil
Samozřejmě že jsem zklamaný. Měl jsem na dosah vítězství nebo pódium, ale trápila mne silná nedotáčivost a v tom byl celý problém. Především pak v pravých zatáčkách se mi přední kola stále blokovala, přestože jsem jel opatrněji, a tedy i pomaleji než ostatní. Včera jsme měli problémy se zadními gumami, dnes s předními, musíme to vyřešit, ale pro Magny-Cours budeme v pořádku. Minimálně jsem však podle mého udělal závod zajímavým, bohužel jsem bez bodů a jen ty se počítají.


Foto: www.gp2series.com

Vytisknout

Diskuze: Prohlášení jezdců po druhém závodě

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kumpen/Longin/Hezemans

Prohlášení jezdců po závodě

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud