Buddy Rice vyhrál druhý trénink v Miami

ar1, 5. března 2005, 00:37 Google+

Buddy Rice vyhrál druhý trénink úvodního podniku nové sezony IRL IndyCar Series na ovále v Homestead - Miami.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rice, Buddy

Rice, Buddy | foto: Ron McQueeney/IRL

Sdílejte článek

Nejrychlejší kolo zajel Rice s časem 25,0382s, což mu stačilo k prvenství ve druhém tréninku na nedělní závod Toyota Indy 300, který se uskuteční na vzdálenost 300 mil.

Za jeho zády mu těsně skončil Thomas Scheckter s vozem týmu Panther Racing, jenž využívá podvozky Dallara a jako jediný tým motory Chevrolet. Třetí čas zajel týmový kolega Riceho Vitor Meira s druhým vozem týmu Rahal Letterman Racing. Nutno dodat, že letos budou v soutěži zatím 3 týmy, jenž nasadí do šampionátu tři vozy (Andretti Green Racing, Rahal Letterman Racing a Target Chip Ganassi Racing). Šušká se o třetím vozu v týmu Panther Racing, kde závodí také náš český jezdec Tomáš Enge, ale prý jen pro závod 500 mil Indianapolisu.

Tomáš Enge zajel dobrý čas na 11. pozici, což není úplně na špici, spíše přesně úprostřed výsledkové listiny, ale na druhou stranu, je zatím absolutně nejlepším nováčkem a navíc se zatím učí. A je spravedlivé konstatovat, že se mu zatím daří svými časy dýchat na záda i těm nejlepším.

Dalším nováčkem je Ryan Briscoe, bývalý testman týmu Toyota z Formule 1, který letos vzal za vděk pozicí v IRL a týmu Target Chip Ganassi Racing. Ve druhém tréninku zajel 13. čas.

Foto: Ron McQueeney/IRL

Vytisknout

Diskuze: Buddy Rice vyhrál druhý trénink v Miami

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Herta, Bryan

Herta na úvod sezony nejrychlejší

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud