Také Matsuura debutuje na ovále v Texasu

ar1, 9. června 2004, 00:09 Google+

Také tým Super Aguri Fernandez Racing se představí na 1,5 míle dlouhém ovále v Texasu, kde se o tomto víkendu pojede první podnik ze dvou, které se tu mají letos odjet.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Matsuura, Kosuke

Matsuura, Kosuke | foto: Super Aguri Fernandez Racing

Sdílejte článek

Tento ovál je položen 20 minut od Fort Worth. A nyní se zde odjede první ze dvou podniků, který ponese jméno Bombardier 500. Tento je však noční.

Kosuke Matsuura je držitelem ceny Indianapolis 500 Bank One Rookie of the Year, což si zasloužil svými výsledky v trénincích na legendární Indy500 minulý měsíc. Kvalifikoval se na deváté pozici a závod dokončil na jedenácté.

Kosuke bude tento víkend startovat v seriálu teprve po páté. Vede pohár nováčků s dosavadním počtem 27 bodů. Celkově je v průběžném pořadí na jedenácté pozici s počtem 81 bodů.

Nejlépe odstartoval do závodu v Japonsku, kde startoval ze čtvrté pozice. Jeho nejlepší pozice v cíli závodu je také z Japonska, kde dokončil závod na osmé pozici.

Kosuke Matsuura, #55 Panasonic ARTA Panoz G Force/Honda/Firestone: „V Indianapolisu jsme zažili pro nás dobrý měsíc. Teď se již těším na Texaský ovál. Tohle bude moje první návštěva Texasu a také první noční závod. Budu se muset mnohému učit. Noční závod bude velmi odlišný od denního, ale těším se na to. Závody v Texasu patří k těm nejzajímavějším, chodí sem mnoho diváků. Náš tým se zlepšuje každým závodem. Hodně mi pomáhá, že mám Adriana jako svého týmového kolegy. Pojedu co nejlépe a doufám, že vybojujeme co nejlepší výsledek zde v Texasu.“

Tisková zpráva Super Aguri Fernandez Racing

Vytisknout

Diskuze: Také Matsuura debutuje na ovále v Texasu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Fernandéz, Adrián

Fernandez chce uspět v 1. nočním závodě

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud