Fernandez chce uspět v 1. nočním závodě

ar1, 9. června 2004, 00:02 Google+

Šéf a jezdec týmu Fernandez Racing Adrian Fernandez o tomto víkendu navštíví poprvé Texas Motor Speedway od roku 2001.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Fernandéz, Adrián

Fernandéz, Adrián | foto: Ron McQueeney/IRL

Sdílejte článek

Tento víkend se pojede úvodní noční podnik seriálu IRL IndyCar a to v Texasu na místním 1,5 míle dlouhém oválu pod názvem Bombardier 500. Tento ovál je znám svým vysokým sklonem trati, což je 24 stupňů. To umožňuje závod kolo na kolo.

Jak Adrian Fernandez, tak jeho tým hledí na Fort Worth s vysokými ambicemi po svém úspěšném tažení při posledním závodě, kterým byl 500 mil Indianapolis. Zde hovořily za tým výsledky. Adrian nastoupil ke svému prvnímu závodu IRL IndyCar teprve před třemi měsíci a už se mohl pyšnit několika skvělými výsledky. Naposledy to bylo právě v Indianapolisu, kde skončil celkově sedmý. To je zatím je nejlepší umístění.

Adrian nastoupí nyní o víkendu ke svému teprve čtvrtému startu v seriálu. V Texasu závodil naposledy v roce 2001, to ještě v seriálu CART, kde se kvalifikoval na 12. pozici, závod se nakonec neuskutečnil.

Adrian Fernandez, #5 Quaker State/Telmex/Tecate Panoz G Force/Honda/Firestone: „Velmi se těším na návrat do Texasu. Věřím, že navážeme na výsledky z Indy500. Myslím, že to bude vzrušující závod. Tuším, že texas bude velmi odlišný od předchozích závodů, kde se jelo kolo na kolo. Jsem ještě nováčkem, ale těším se na to. Odjel jsem už ale mnoho kol a cítím se být konkurenceschopným. Tým pracuje velmi dobře. Také se těším na setkání s mnoha fanoušky, které zde máme. Před několika lety jsme zde dělali PR akci a poznali jsme, že zde máme obrovskou podporu. Pro jezdce je to velmi motivující.“

Tisková zpráva Fernandez Racing
Vytisknout

Diskuze: Fernandez chce uspět v 1. nočním závodě

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Herbert, Johnny

Herbert chce další vítězství

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud