Abt junior nevylučuje starty v DTM

iM2, 8. září 2013, 20:51 Google+

Jezdec GP2, Daniel Abt, nevylučuje přestup do DTM pro rok 2014. Přiznává však, že jeho primárním cílem je postup do F1.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Biela, Frank

Biela, Frank | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

20letý syn šéfa týmu Audi, Hanse-Jürgena Abta, se pro sezonu 2013 připojil k týmu ART GP2 a stal se tak týmovým kolegou Jamese Calada. Do GP2 se dostal z GP3, kde závodil vloni a kde obsadil hezké druhé místo. Letos v GP2 zažívá sezonu plnou vrcholů a pádů.

Momentálně mu v průběžném pořadí patří 20. příčka, zatímco jeho kolega Calado je průběžně pátý poté, co vyhrál sprintový závod ve Spa Francorchamps. Když se Daniela Abta zeptali redaktoři serveru TouringCarTimes, jestli by si v budoucnu nechtěl vyzkoušet také DTM, tak odpověděl: "Možná. Myslím, že šance je tu vždy a je to dobrou možností. Ale samozřejmě se budu snažit a pokračovat v GP2 v příštím roce."

"Je těžké říci, jestli bych chtěl jezdit pro tým Abt, protože to záleží na okolnostech a abych byl upřímný, tak jsem o tom nepřemýšlel. Nicméně, pokud bych došel do bodu, ve kterém by byla dobrá nabídka a cokoliv, tak pak bych přemýšlel o tom, co je pro mě nejlepší."

Abt už v současnosti jezdí s Audi RS5 DTM Taxi, což je speciálně upravený dvousedadlový speciál, ve kterém vozí Audi hosty během volných chvil při závodních víkendech DTM.
Vytisknout

Diskuze: Abt junior nevylučuje starty v DTM

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Juncadella, Daniel

S kolika auty pojede Mercedes v roce 2014?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud