Lausitz: Paffett slaví druhé vítězství v DTM

ar1, 6. června 2004, 17:21 Google+

Mladá generace jezdců opět ovládla první tři pozice v cíli čtvrtého závodu seriálu DTM, který se uskutečnil na německém oválu Eurospeedway Lausitz.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Po svém vítězství v úvodním podniku na německém Hockenheimringu se protnutím cílové čáry v 37. kole stal již podruhé vítězem, tentokrát na Eurospeedway v Lausitzu. Gary Paffett zvítězil jasnou převahou na trati, které dokázal čelit jen Mattias Ekström s vozem Audi A4 DTM a Christian Albers také ze stejného týmu HWA.

Čtvrtý v cíli skončil Bernd Schneider, kterého letos s naprostou převahou zastínili mladší jezdci startovního pole.

První jezdec značky Opel dorazil do cíle 5,6s za vítězem a byl jim Laurent Aiello s vozem Opel Vectra GTS V8. Těsně za ním vybojoval šestou pozici Jean Alesi, také z týmu HWA. Větší odstup od vítěze a poslední dvě bodované pozice si zajistili na 7. příčce Emanuele Pirro s vozem Audi A4 DTM a 8. příčce Marcel Fässler s dalším vozem Opel Vectra GTS V8.

Jarek Janiš dokončil závod na šestnácté pozici. Důležité je, že výsledky nejsou zatím oficiální, protože se stále vyšetřuje Gary Paffett a Opel podal protest proti trestu Timo Schneidera, který obdržel od ředitelství DTM 50 sekundovou penalizaci.


Vytisknout

Diskuze: Lausitz: Paffett slaví druhé vítězství v DTM

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hunter-Reay, Ryan

Hunter-Reay s prvním Pole-position

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud