Hunter-Reay s prvním Pole-position

Hunter-Reay, Ryan

Hunter-Reay, Ryan | foto: Photo by Michael Kim/LAT Photographic

Ryan Hunter-Reay pokračoval i v kvalifikaci ve své velké formě, když zajetím času 20,509s získal své první Pole-position své kariéry v Champ Car.

Tým Herdez Competition tak pokračuje v dosavadních dobrých výsledcích, které na počátku roku prokázal Dominguez 5. pozicí v Long Beach a 7. pozicí Hunter-Reay, dále 3. pozicí Dominguez v Monterrey a Hunter-reay 8. pozicí.

Herdez se stále více prosazuje v seriálu Champ car a jak je vidět i v Milwaukee na jednomílovém oválu nemají jezdi tohoto mexického týmu problémy se zvládnutím techniky na ovále. Dokazuje to i 4. pozice Domingueze v této kvalifikaci.

Sebastien Bourdais zaje druhý nejlepší kvalifikační čas 20,667s. I stáj Newman/Haas letos patří k těm nejvyrovnanějším, pokud se to již ve třetím závodě lze konstatovat. Třetí čas 20,740s zajel Patrick Carpentier, čímž zastoupil úřadujícího šampiona Paula Tracyho a zajistil tak týmu Forsythe Championship Racing alespoň 3. pozici.

Paul Tracy zajel až pátý kvalifikační čas 20,800s, což dokazuje, že letošní ročník je více vyrovnanější, než ty předchozí. Na 6. pozici za ním skončil jeho další týmový kolega Rodolfo Lavin a současní lídr šampionátu Bruno Junqueira zajel až osmý kvalifikační čas.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu