Long Beach: Paul Tracy vyhrál úvodní závod sezony

ar1, 19. dubna 2004, 00:22 Google+

Kanaďan Paul Tracy napadl své soupeře ze třetí pozice na startu, ze které zaútočil na konečné vítězství v prvním závodě sezony, v Long Beach.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tracy, Paul

Tracy, Paul | foto: Photo by Gavin Lawrence/LAT Photo

Sdílejte článek

Tracy si tak po druhé za sebou odváží z Jižní Kalifornie cenné vítězství. A druhé pozici dorazil do cíle se ztrátou na vítěze 5,6s držitel trofeje Pole position Brazilec Bruno Junqueira. Jeho týmový kolega ze stáje Newman Haas Racing Francouz Sebastien Bourdais skončil třetí.

Tracyho týmoví kolegové Carpentier dojel do cíle na čtvrté pozici a Rodolfo Lavin se ztrátou jednoho kola na desáté. Mario Dominguez s vozem Lola ze stáje Herdez Competition skončil nakonec pátý.

Nováček šampionátu Brit Justin Wilson zakončil závod na šesté pozici, čímž udělal obrovskou radost majitelům týmu Mi-Jack Conquest Ericu Bachelartovi a Mike Laniganovi. Wilson je tak dalším jezdcem z Evropy, který dokázal v USA bodovat hned při svém debutu.

Ryan Hunter-Reay, vítěz posledního závodu loňské sezony dokázal dosáhnout jen na sedmou pozici. Dodávám jen, že Ryan je v letošním roce týmovým kolegou Maria Domingueze a společně předvedli ve druhé kvalifikaci skvělý výkon.


Vytisknout

Diskuze: Long Beach: Paul Tracy vyhrál úvodní závod sezony

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Alzen/Bartels

Kvalifikaci ovládly vozy Saleen

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud