Hideki Mutoh znovu nejlepší z AGR

iM3, 10. srpna 2009, 18:37 Google+

ANDRETTI GREEN RACING – REVIEW; Rozdílná strategie vynesla AGR na přední pozice, Andretti s Kanaanem šli vlastní cestou a posunuli se ve výsledkové listině do první desítky. Mutoh znovu prokázal své kvality, naopak Patrick na Mid-Ohio nebude vzpomínat v dobrém.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Andretti, Marco

Andretti, Marco | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Hideki Mutoh, 5.
Zajeli jsme dobrý výsledek. Vůz byl po celou dobu závodu rychlý, což nám umožnilo dojet v první pětce. Kvůli několika žlutým fázím jsme se soustředili na strategii, ta nám vyšla na výbornou. Teď budeme mít víkend volna na přípravu do Sonomy.

Marco Andretti, 6.
Pro náš tým to není špatný výsledek. Byl to dlouhý závod a jsem rád, že jsme skončili v první desítce. Cílem bylo získat body, chceme v šampionátu skončit v TOP5, takže dnešek nás k našemu cíli opět přiblížil.

Tony Kanaan, 11.
Myslím, že na startu do mě někdo vrazil, proto jsem ztratil hodně pozic. Museli jsme změnit strategii, díky ní jsme se pak dostali do první desítky. Nicméně nebylo to jednoduché, šlo o náročný závod. Naštěstí jsme získali důležité body.

Danica Patrick, 19.
Ze závodu jsem zklamaná. Dařilo se nám do doby, než do mě vrazil Conway. Je to frustrující, když se vám během závodu něco takového stane a vy musíte začít od začátku. Až do té chvíle jsme činili pokroky a postupovali vpřed. Doufala jsem v dobrý výsledek, ale nevyšlo to.
Vytisknout

Diskuze: Hideki Mutoh znovu nejlepší z AGR

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Tracy, Paul

Paul Tracy zaskakoval Moraese

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud