Doornbos ztratil zpětné zrcátko

iM3, 12. října 2009, 17:45 Google+

HVM RACING – REVIEW; Viso s Doornbosem ani při posledním závodě sezóny nepředvedli nijak zvlášť oslnivý výkon. Oba si stěžovali na nedostatek rychlosti a proto také zůstali daleko za hranicemi TOP10.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Doornbos, Robert

Doornbos, Robert | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

E. J. Viso, 16.
Byl to obtížný závod, ale s výsledkem jsem spokojený. Neměli jsme rychlost, abychom mohli zajíždět lepší časy. Nicméně šlo o pohodový a čistý závod.

O sezóně: Chci poděkovat všem v HVM Racing. Možná to nebyl nejúspěšnější rok v mé kariéře, ale rozhodně jsem se toho dost naučil. Jde o takový ten těžký rok, kdy se hodně naučíte, víc se snažíte a snižujete počet chyb. Všechny ty zkušenosti za dvouleté působení v HVM se nám budou hodit v roce 2010. Těším se na další sezónu, měl jsem příležitost odejít do Evropy, ale IndyCar mám opravdu rád. Chci tu zůstat hodně dlouho.

Robert Doornbos, 20. nedojel
V tréninku jsme měli s vozem hodně práce. Proto nám kvalifikace nevyšla a postrádali jsme rychlost. V závodě nám zase chyběla přilnavost. Před třetím stintem jsme provedli pár změn, poté se jezdilo mnohem líp. Bohužel jsme nebyli schopni dojet do cíle. Za jízdy jsem ztratil zpětné zrcátko, což trochu symbolizuje nepříjemnosti celé letošní sezóny. Ale musíme to hodit za sebe a soustředit se na další sezónu.
Vytisknout

Diskuze: Doornbos ztratil zpětné zrcátko

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wilson, Justin

Justin Wilson a třešnička na dortu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud