Simona de Silvestro má za sebou úspěšné testy

iM3, 14. prosince 2009, 17:42 Google+

Simona de Silvestro absolvovala dvoudenní testování v monopostu série IndyCar. Na okruhu Sebring International Raceway odjezdila 147 kol a z životní zkušenosti si odnáší pozitivní dojmy.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
de Silvestro, Simone

de Silvestro, Simone | foto: Atlantic Championship

Sdílejte článek

Simona de Silvestro usedla do vozu stáje HVM Racing, během testů s nimi spolupracoval i tým Stargate Worlds, pro který de Silvestro závodila v sérii Atlantic.

„Byla ohromující,“ reagoval šéf stáje HVM Racing Keith Wiggins na počínání 21leté Švýcarky. „Od prvního kola demonstrovala své schopnosti a každým kilometrem se zlepšovala.“

„Měla výbornou zpětnou vazbu, v podstatě jsme od poloviny prvního dne začali pracovat na vývoji vozu pro rok 2010,“ nešetřil chválou Keith Wiggins. „Druhý den všichni zapomněli, že v monopostu sedí nováček bez zkušeností. Každý s ní rád spolupracoval.“

„Sen se stal skutečností. Cítila jsem se pohodlně od samého začátku. Testy dopadly excelentně,“ usmívala se de Silvestro.

Simona de Silvestro v letošním šampionátu Atlantic vyhrál čtyři závody a do posledního podniku vstupovala jako kandidát na titul. Nakonec skončila třetí.

Vytisknout

Diskuze: Simona de Silvestro má za sebou úspěšné testy

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Údržba našich motockylových miláčků v zimě

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud