Ostatní komentáře

iM3, 21. dubna 2009, 07:27 Google+

CHIP GANASSI RACING, TEAM PENSKE

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Dixon, Scott

Dixon, Scott | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Dario Franchitti, 1.
Z Champ Car mám hodně vítězství na klasických okruzích, ale v IndyCar jsem neměl ani jedno, konečně se to povedlo. Po tom všem, čím jsme si vloni prošli za mnou přišel Chip Ganassi a řekl: Hej, nechceš pro mne jezdit v IndyCar? A teď znovu vyhrávám. Je skvělé být zpátky a vidět plné tribuny, byl to parádní den.

Will Power, 2.
Nefungovalo nám rádio ani telemetrie, takže jsem neměl komunikaci ani údaje na volantu. Za druhé místo jsem velmi rád, za chlapce jsem velmi rád. Dali do toho vše. Musím opravdu poděkovat Rogeru Penskemu a Timu Cindricovi za vůz, který pro mne připravili. Vážím si toho. Nabídli mi fantastickou jízdou na kterou nezapomenu.

Helio Castroneves, 7.

Wow, toto je svět, na který jsem se těšil, obzvlášť na tento den. Před závodem jsem si prošel dráhu a fanoušci mi tleskali, měl jsem jejich plnou podporu. Bylo to emocionální, ale myslel jsem na to, že musím závodit. Na startu jsem byl opatrný, protože jsem se nechtěl zaplést do kolize. Měl jsem jen hodinu a půl na přípravu. Po nějaké době jsem se dostal do rytmu a cítil jsem se mnohem lépe. Sice jsme se nachytali na žluté fázi, ale to jsou závody. Jsem rád, že znovu slyším motory a mohu závodit.
Vytisknout

Diskuze: Ostatní komentáře

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rahal, Graham

Doornbos v TOP10, ale spokojen není

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud