Hunter Reay našel na poslední chvíli angažmá

iM3, 29. března 2009, 23:34 Google+

Američan Ryan Hunter-Reay zaplní druhou sedačku v týmu Vision Racing. Tony George, šéf stáje a majitel série IndyCar v jedné osobě, to oznámil na tiskové konferenci. Vítěz závodu Watking Glen tak na poslední chvíli a k radosti fanouškům, získal angažmá.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hunter-Reay, Ryan

Hunter-Reay, Ryan | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Hunter-Reay v loňském roce startoval v týmu Rahal Letterman Racing, ale ztráta hlavního sponzora postavila stáj před problém - bez mecenáše nejsou peníze na provoz. Hunter-Reay je všeobecně považován za vynikajícího pilota. Nejprve bylo jeho jméno spojováno s týmem Penske, ale přednost dostal Will Power. Poté se připravoval na testy HVM Racing, ale nakonec skončil u Vision Racing.

„Smlouvu teprve dáváme dohromady, ale tým mi připravuje vůz. Jsem jim strašně vděčný, jsem rád, že mohu letos startovat v IndyCar,“ hýřil štěstím Hunter-Reay.

„Vlastně ani nedokážu popsat, jak vděčný jsem Tonymu, bylo to doslova za pět minut dvanáct.“

Vision Racing omezil svůj program pouze na jeden vůz. Dříve nasazoval až tři vozy, loni pro Tonyho George jezdili Ed Carpenter a A.J. Foyt IV. Nicméně ztráta hlavního sponzora druhého vozu postavila Foyta mimo kruh. Hunter-Reay má za sebou slušnou finanční podporu, která tak pomůže znovu rozjet druhý monopost.
Vytisknout

Diskuze: Hunter Reay našel na poslední chvíli angažmá

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Testy na Lausitzringu prověřily jezdce i vozy

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud