Za Arden pojede Liuzzi a Doornbos

Daniel Šupa, 8. ledna 2004, 16:35 Google+

Tým Arden International dnes oficiálně oznámil jména svých pilotů pro sezonu 2004.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

V nejúspěšnějším týmu loňské sezony se představí velmi rychlý Vitantonio Liuzzi a doplní ho Robert Doornbos. Smluvně vázaný Townsend Bell tedy za tým Arden v seriálu FIA F3000 nenastoupí.

23letý Liuzzi má zkušenosti se seriálem již z minulého roku, neboť debutoval s týmem Red Bull Junior. O rok mladší Doornbos podepsal s týmem dvouletou smlouvu a v loňské sezoně závodil v evropské sérii F3.

Před prvním závodem v italské Imole 23. dubna čeká oba jezdce náročná příprava a testovací program. „Jsem velmi rád, že jsme si zajistili služby Vitantonia a Roberta, se kterými se pokusíme získat opět oba tituly. Vitantonio potvrdil svůj potenciál v roce 2003 a při našich testech v Estorilu a v Monze byl fantastický. Robert předvedl svoji rychlost ve Formuli 3 a demonstroval ji i při říjnových testech v Jerezu. Jsem přesvědčen, že se velmi rychle aklimatizuje na F3000,“ prohlásil Horner.

Liuzzi byl samozřejmě ze svého potvrzení patřičně nadšený a hodlá navázat na loňský výkon Bjorna Wirdheima. „Bjorn odvedl v loňské sezoně fantastickou práci a já se pokusím jeho výkon zopakovat,“ zní předsevzetí jezdce.

Jeho týmový kolega si vzal za cíl, co nejdříve se seznámit s technikou Formule 3000 a plně využít šance, která mu byla poskytnuta. „Nemohu se dočkat prvních testů v únoru,“ těší se Doornbos.


Foto: Archiv

Vytisknout

Diskuze: Za Arden pojede Liuzzi a Doornbos

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Úspěšné odhalení vozu Audi A4 DTM

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud