Raphael Matos uzavírá smlouvu s Luczo Dragon

iM3, 8. října 2008, 18:55 Google+

Letošní šampión Indy Lights povýšil na plnohodnotného jezdce IndyCar. Od toho tady juniorské závody vlastně jsou, aby piloty připravily na vstup do nejvyšší ligy.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Matos, Raphael

Matos, Raphael | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Brazilec bude hájit barvy týmu Luczo Dragon Racing, jenž v letošní sezóně absolvoval s Thomasem Scheckterem omezený program.

„Jsem naprosto šťastný. Rozhodně je to můj největší krok v kariéře. Vstupuji do mladé a slibné organizace,“ uvedl Matos, který v roce 2007 vyhrál juniorku Champ Car Atlantic, ale před vstupem do Champ Car dal raději přednost Indy Lights.

„Bude silná konkurence. Týmy Penske, Andretti Green a Ganassi mají vynikající jezdce, ale myslím, že bychom mohli zajíždět dobré výsledky a získat vítězství.“

Matos nedávno testoval monopost Andretti Green a s nejistou budoucností Tonyho Kanaana si dával naděje na sedačku místo šampióna z roku 2004. Bohužel pro něj, Kanaan podepsal pětiletý kontrakt a Matos hodně pochyboval o možnosti pátého vozu.

Naštěstí po něm sáhnul mladičký tým pod vedením Jaye Penskeho (syn Rogera Penskeho) a Steva Lucza. „Je to pro nás vzrušující den. Ne protože vstupujeme na plný úvazek, ale najali jsme jezdce, který získal titul šampióna všude, kde závodil.“
Vytisknout

Diskuze: Raphael Matos uzavírá smlouvu s Luczo Dragon

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Bruni a Vilander mistry GT2

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud