Bruni a Vilander mistry GT2

iM2, 8. října 2008, 16:05 Google+

Posádka Ferrari ve složení Bruni/Vilander se startovním číslem 50 prochází sezónou FIA GT tak, jakoby ani ostatní soupeři neexistovali. Svoji letošní dominanci potvrdili ziskem titulu už v Nogaru.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.auto-news.cz | Karel Bařina

Sdílejte článek

Vše, co posádka Ferrari s číslem 50 v nedělním závodu potřebovala, bylo, dokončit před vozem se startovním číslem 77. To se povedlo a tak Bruni s Vilanderem mohou předčasně začít slavit titul. Závod posádka dokončila na třetím místě. Jezdecké duo bylo pochopitelně výsledkem velice potěšeno. Teď už si mohou užít zbývající závody šampionátu FIA GT bez tlaku na jejich osoby.

„Byl to opravdu bezchybný rok. Jsem moc rád, že jsem mohl jezdit právě s Tonim. Minulý rok jsem titul ztratil o pár bodů. Letos se mi s Tonim podařilo těch pár bodů navíc získat, a tak mohu slavit. Zajeli jsme spolu fantastické závody. Nemám k tomu slov,“ říká Bruni.

„Byl to pro mě speciální rok. Musím poděkovat všem klukům, kteří pracovali na našem úspěchu, musím poděkovat mechanikům Ferrari týmu AF Corse. Všichni jsme se toho hodně naučili,“ zakončuje novopečený šampión Gianmaria Bruni.

Také tým AF Corse již nemůže být předstižen v hodnocení týmů. Všichni členové týmu mohou začít slavit již třetí úspěch v podobě titulu.
Vytisknout

Diskuze: Bruni a Vilander mistry GT2

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Schneider, Bernd

Schneider: Užil jsem si souboj s Timem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud