Scott Dixon kraluje šampionátu

iM3, 14. července 2008, 13:06 Google+

NASHVILLE - ZÁVOD; O vítězství se bojovalo mezi trojicí Dixon - Castroneves - Kanaan. Nakonec se radoval největší kandidát na titul šampióna Scott Dixon. Paradoxně ho k prvenství dostala chyba týmu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Dixon, Scott

Dixon, Scott | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

V závěrečných okamžicích závodu mířilo celé pole na pitlane, Kanaan vedl vláček vozů. Kvůli špatné radiové komunikaci dostal Dixon zprávu o následování Kanaana příliš pozdě a zatímco konkurence pokračovala k mechanikům, Dixon zůstal na dráze.

Kvůli hrozícímu dešti ponechal Target Ganassi na dráze i Wheldona. Během chvíli se nad okruhem spustil déšť a bylo rozhodnuto. Z Nashvillu si prvenství odnesl Dixon následován Wheldonem, Castronevesem, Kanaanem a výbornou Patrick, která startovala z první řady.

Úspěch zaznamenala i jedna z nejslabších stájí seriálu Dale Coyne Racing. V sezóně se zatím trápí, ovšem ve Watkins Glen a nyní i v Nashvillu se dostala do první desítky, což je na tento malý tým výborný výsledek.

Naopak smutnit může Marco Andretti a Ryan Briscoe. Ti dva spolu hned v úvodu kolidovali a bylo po nadějích. Podobně dopadl i vítěz předešlého závodu Ryan Hunter-Reay.
Vytisknout

Diskuze: Scott Dixon kraluje šampionátu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Capirossi chystá oznámení o své budoucnosti

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud