Co mají společného Schumacher a Castroneves?

iM3, 8. července 2008, 13:27 Google+

Michael Schumacher odešel v roce 1995 od stáje Benetton k Ferrari, kde zůstal až do konce své kariéry, u Italů tak strávil jedenáct let. Helio Castroneves nastoupil u týmu Penske v roce 2000 a dnes je jasné, že kontrakt bude pokračovat ještě hodně dlouho.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Castroneves, Helio

Castroneves, Helio | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Helio Castroneves je po boku Danici Patrick největší osobností série IndyCar. Přestože brazilský veterán není atraktivní ženou s pěknou tváří a dlouhými vlasy, jeho vždy usměvavý přístup k novináři a širokému okolí si získal přízeň mnoha miliónů lidí. Nebo copak už někdo z vás viděl mračícího se a nadávajícího Castronevese?

Castronevesovi končí na konci sezóny smlouva s legendární stájí Penske, nicméně už rodinný vztah k celému týmu, kvalitní výsledky a zmiňovaný přístup k okolí je prakticky jasným důkazem, že smlouva bude pokračovat i nadále.

Roger Penske a Helio Castroneves se k podpisu smlouvy ještě nedostali, jenže není kam spěchat. Obě strany ví, že k sobě patří a na úřední záležitosti je čas. „Nic jsme ještě nepodepsali, ale na všem jsme se dohodli. To je dobré,“ řekl Castroneves.

Sympatický Brazilec vyhrál v červenobílém monopostu devatenáct závodů. Doma má i dvě nejcennější trofeje z Indianapolis, kde triumfoval v letech 2001 a 2002.

Dan Wheldon, Tony Kanaan a Marco Andretti jsou dalšími piloty, kterým letos končí smlouva. Wheldon s Chipem Ganassim řeší pouze detaily kontraktu, Marcu Andrettimu je nejlépe u svého otce, takže zůstane i on. Pouze Kanaan ještě nezačal vyjednávat, ovšem je pravděpodobné, že u Andretti Green zůstane taktéž.
Vytisknout

Diskuze: Co mají společného Schumacher a Castroneves?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

COSCAR: Klasický okruh tentokrát nesedl

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud