Graham Rahal se naučil důvěře i nedůvěře

iM3, 28. dubna 2008, 17:15 Google+

NEWMAN / HAAS / LANIGAN RACING - REVIEW; Wilson s Rahalem předvedli velmi povzbudivé výkony. Brazilec dokonce na pár kol vedl celé startovní pole, zatímco vítěz druhého podniku IndyCar získával první zkušenosti s oválovým závodem.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rahal, Graham

Rahal, Graham | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Justin Wilson, 9.
Vůz McDonald byl v provozu a v závětří perfektní. Je skvělé od startu závodit s ostatními. Avšak jakmile ztratíme draft, trápíme se. To je něco, v čem mají ostatní týmy dlouholeté zkušenosti. Byl jsem trochu nervózní, když mi z boxu sdělovali, kolik kol mi zbývá do další zastávky. Museli jsme o dvě kola dříve, než konkurence, to by nám uškodilo. Naštěstí přišla žlutá fáze a zachránila nás. Na pitlane mne zablokoval Viso a já ztratil dost času. Nejprve vůbec nevěděl, kam má zajet a poté jeho zastávka trvala velmi dlouho.

Graham Rahal, 12.

S konkurenceschopností vozu jsem docela spokojený. Nejdůležitější věcí bylo naučit se komu věřit a komu ne. Kde jezdit a kde ne. Závodit na vnější straně chce hodně odvahy. Zastávky v boxech šly celkem v pohodě, vjezd a výjezd je vždy obtížný. Jsem rád, že se nám podařilo závod dokončit. Postihly mne vibrace pravého zadního kola. Mohu vás ujistit, že v rychlostech 340 km/h vás to docela znervózní. Na druhou stranu, získal jsem mnoho zkušeností.
Vytisknout

Diskuze: Graham Rahal se naučil důvěře i nedůvěře

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Simmons, Jeff

Slibně rozjetý závod zkazila převodovka

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud