PKV Racing jmenoval do boje o titul Serviu

Daniel Šupa, 5. ledna 2008, 22:50 Google+

Španělský pilot startoval v minulé sezoně za Forsythe, ale na poslední dva závody přestoupil ke svému bývalému zaměstnavateli PKV Racing, týmu, v jehož voze působil v roce 2006. Jeho nejlepším loňským výkonem bylo druhé místo v Long Beach.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Servia, Oriol

Servia, Oriol | foto: Photo by Phil Abbott, USA LAT Photographic

Sdílejte článek

Šéf stáje Mark Johnson si velmi cení obnovené spolupráce se Serviou, který dle jeho slov výraznou měrou pomohl týmu v posledních dvou závodech minulé sezony a díky svým zkušenostem bude významnou pomocí v přípravě vozu na sezonu letošní. „Naším cílem je vyhrát titul a plánujeme nasadit dva vozy, přičemž jméno druhého pilota oznámíme po sérii testů," uvedl Johnson.

„PKV Racing udělal v poslední době velký pokrok na cestě stát se týmem, který bude dlouhodobě bojovat o titul. Věříme, že s Oriolem na palubě máme jednoho z nejzkušenějších a nejrychlejších pilotů, ale i dobrého přítele," dodal spoluvlastník týmu a exšampion z roku 1996 Jimmy Vasser.

Servia se připravuje na devátou sezonu v šampionátu. V roce 2005 získal titul vicemistra, ale na svém kontě má pouze jediné vítězství z v kanadského Montrealu 2005. „Jsem nadšený, že mohu závodit pro tým PKV Racing a chtěl bych za příležitost i důvěru poděkovat."

Vytisknout

Diskuze: PKV Racing jmenoval do boje o titul Serviu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Green, Jamie

Budou akcie Greena v DTM i nadále stoupat?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud