Tomáš Enge bude znovu asistovat v IndyCar

iM3, 1. srpna 2007, 21:34 Google+

Nadcházejícího víkendu se startovní pole americké série rozroste na dvacet jezdců. Do kokpitu se po opět posadí Milka Duno, druhým přírůstkem bude John Herb.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: Panther Racing

Sdílejte článek

Třetí žena seriálu naposledy startovala před měsícem na oválu v Richmondu. Nyní bude těsně před závodem v Michiganu testovat záludnosti dráhy a asistovat ji bude znovu Tomáš Enge.

„Těším se na příjezd do Michiganu, budu mít nový vůz a využijeme i náhradní“ řekla Duno. „Většina týmů měla na přípravu celou zimu. Bohužel, nám se tato výhoda nedostala a musíme to dohánět za pomocí druhého vozu.“

V současné době nezaměstnaný Enge získává touto prací šanci prosadit se po více jak roce zpět do IndyCar a tým SAMAX by rád do závodů nasadil i druhý vůz. Volba druhého jezdce by mohla padnout právě na Engeho.

John Herb odstartoval celkem v patnácti závodech IndyCar, třiadvacet má na kontě v juniorské sérii IndyPro. Letos se svezl v Texasu. „V Michiganu jsem byl se sérií ARCA (obdoba závodů NASCAR) několikrát a okruh se mi opravdu líbí.“

Rodák z Chicaga má napůl zaručený start i v posledním závodě šampionátu, který se koná právě v Chicagu na oválu Chicagoland a město včetně závodního areálů hledá varianty jak přilákat více fanoušků.
Vytisknout

Diskuze: Tomáš Enge bude znovu asistovat v IndyCar

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Kalendár A1GP pre ročník 2007/2008 zverejnený

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud