Milka Duno zrušila monopost

iM3, 13. července 2007, 19:38 Google+

O víkendu hostí okruh Nashville další závod IndyCar série. Do bojů o pozice měla promluvit i třetí závodnice šampionátu Milka Duno, nicméně k její smůle bude moci na závod jen koukat.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Duno, Milka

Duno, Milka | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Tomáš Enge včera testoval vůz týmu SAMAX Motorsport, který projevil zájem o jeho služby za účelem pomoci týmu ke konkurenceschopnosti. Týmovou kolegyní na dráze mu byla právě Duno. Ta se důkladně připravovala a učila dráhu.

Jenže v zatáčce číslo čtyři havarovala a velmi poškodila vůz. Něžné pohlaví z Venezuely sice vyvázlo bez zranění, ovšem monopost již o stejném štěstí mluvit nemohl a předčasně ukončil závodní víkend v Nashvillu.

I přes krátké testy si Engeho velmi pochvalovala. „Jsem ráda, že mi Tomáš pomohl. Ve velmi krátkém čase jsem se od něj naučila spoustu věcí. Jeho připomínky jsou k nezaplacení.“

Možná si nyní vedení týmu SAMAX uvědomí, že na úspěchu závisí především kvalitní jezdec a ne "kvalitní" tvář. K radosti českých fanoušků bychom mohli v případě další uspokojující spolupráce mezi Engem a týmem znovu vidět českého jezdce v IndyCar.

foto: IndyCar Media
Vytisknout

Diskuze: Milka Duno zrušila monopost

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rockenfeller, Mike

Rockenfeller zajazdil najlepší čas dňa

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud