Kanaan pokazil šňůru Ganassi a Penske

Daniel Šupa, 29. dubna 2007, 01:11 Google+

KANSAS - KVALIFIKACE; Vítěz posledního závodu v Motegi Tony Kanaan prezentoval svoji výbornou formu i na okruhu Kansas Speedway, když dnes získal pole position.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kanaan, Tony

Kanaan, Tony | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Ukončil tak svoji řadu 29 závodů bez pole position a současně prolomil šňůru 15 prvních míst na startu, které si mezi sebou střídali stáje Ganassi a Penske.

„Nebudu se tu rozplývat nad pole position, vím že nás zítra čeká těžký závod a může se toho mnoho přihodit. Raději bych se tu s vámi sešel zítra a diskutoval o vítězném závodě," prohlásil po kvalifikačním klání Brazilec ve službách týmu Andretti Green Racing.

V první řadě doplní Kanaana Sam Hornish, který zde triumfoval loni. „Možná je to dobrá předzvěst, loni jsme zde startovali z druhé pozice a v cíli jsme byli první, snad to vyjde i letos." Jeho týmový kolega z týmu Penske Castroneves a Wheldon tvoří druhou řadu.

Třetí patří Dixonovi a Franchittimu. Na ostře sledovaného Andrettiho zbyla až devátá pozice a ze čtveřice jezdců Andretti Green byla horší už jen Danica Patrick o 15 desetitisícin vteřiny. Sarah Fisher bude začínat ze 17. pozice a debutující Milka Duno z poslední 21.

Vytisknout

Diskuze: Kanaan pokazil šňůru Ganassi a Penske

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Charouz, Jan

Česko verilo v lepší výsledok

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud